1788

Cabaretvoorstellingen bij De Nobelaer

Cabaret is een populaire vorm van amusement, die meestal bestaat uit liedjes en sketches die vaak kritiek leveren op actuele en/of politieke gebeurtenissen. Er zijn verschillende vormen van cabaretvoorstellingen waarbij gebruik wordt gemaakt van dans, zang en/of poëzie. Een andere populaire cabaretvorm is bijvoorbeeld ook stand-up comedy. Al met al is cabaret een veelzijdige theatervorm dat ook erg in trek is bij de bezoekers van De Nobelaer. Stap even uit de waan van de dag en kom heerlijk een avondje ontspannen in de rode theaterstoel. Laat je verrassen door ons inspirerende aanbod!

Cabaretvoorstellingen van grote namen

In de cabaret theater agenda biedt cultuurcentrum De Nobelaer een veelzijdig aanbod voorstellingen aan. In het programma van ons theater zijn de afgelopen jaren reeds veel grote cabaretnamen én opkomend cabarettalent voorbij gekomen; Jandino Asporaat, Lenette van Dongen, Philippe Geubels, Javier Guzman, Karin Bruers, Urbanus, Alex Klaassen, Martijn Koning, Maartje en Kine, Fuad Hassen, Anne Neuteboom en Daan Boom.

Ieder seizoen wordt de Poelifinario, een door Toon Hermans verzonnen tropische vogel, uitgereikt voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma van het afgelopen theaterseizoen. Ook deze cabaretvoorstellingen zijn te zien (geweest) bij De Nobelaer, denk bijvoorbeeld aan Paradijskleier van Lenette van Dongen. Bekijk snel welke populaire cabaretvoorstellingen in jouw agenda genoteerd moeten worden.

Cabaretvoorstellingen van grote namen

Cabaret theater: plan een avondje lachen in je agenda

Wil jij een avondje lachen, gieren, brullen? Dan ben je bij De Nobelaer aan het juiste adres!
Live in een theaterzaal kijken is uiteraard veel leuker dan thuis op de bank, de interactie met de cabaretier en het publiek maakt de voorstelling. Jezelf trakteren op ontspanning met een lach kan geen kwaad toch? In onze theateragenda vind je het complete aanbod aan cabaretvoorstellingen die je lachspieren zullen trainen.
Op de hoogte blijven? Meld je dan snel aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de leukste tips in jouw mailbox.

Kies een taal