4166

Pak het podium met jouw talent!

Zangers, dansers, muzikanten, vertellers, kleinkunstenaars, singer-songwriters, comedians en andere artiesten: pak je kans om in Etten-Leur de schijnwerpers te staan.  Open Podium staat open voor beginnende en gevorderde artiesten. Jong en oud. Inwoners van Etten-Leur e.o. krijgen de mogelijkheid om hun passie en energie te delen met het publiek.

De entree voor bezoekers is geheel gratis.

Tijdens Open Podium is het podium in de huiskamer van ons cultuurhuis volledig beschikbaar voor (on)ervaren deelnemers die hun passie en energie met het publiek willen delen. De middag staat vanaf 16:00 uur open voor allerlei korte optredens. Een lied zingen, een gedicht voordragen, een dans uitvoeren, het publiek aan het lachen maken met stand-up comedy. Het kan allemaal tijdens Open Podium. Meedoen als publiek kan natuurlijk ook, de toegang is geheel gratis.

Data Open Podium 2024
11 mei - 21 december

Zelf optreden?
Wil jij zelf optreden tijdens een van de volgende edities? Pak dan je kans om in de schijnwerpers te staan en vul onderstaand aanmeldformulier in.

Techniek
Tijdens Open Podium zorgt De Nobelaer voor licht en geluid. Ook is er een ervaren geluidstechnicus aanwezig. Heb je specifieke wensen, vermeld dit dan in jouw aanmelding zodat we hierover contact met je kunnen opnemen.

Wie gingen je al voor?
Eerder stonden o.a. op het podium: Merel en opa Wim, Buddy Jolly, Zangkoor ODI, pianist Bas van Gils, Duo de Rith, de band Flesj, The Ferrymen, sopraan Carina van der Kooi, beginnend comedian Stef Willem, Cantadonna's en Marfrance. 

Aanmeldformulier Open Podium

Kies een taal