4166

Pak het podium met jouw talent!

Open Podium staat open voor beginnende en gevorderde artiesten. Jong en oud. Inwoners van Etten-Leur e.o. met een creatief talent op het gebied van dans, toneel, muziek, zang, poëzie, verhalen en meer krijgen de mogelijkheid om hun passie en energie naar het publiek over te brengen.

De entree voor bezoekers is geheel gratis.

In december 2022 heeft De Nobelaer een nieuw initiatief gelanceerd: Open Podium. Het podium in de huiskamer van het cultuurhuis is een aantal zaterdagmiddagen per jaar volledig beschikbaar voor (on)ervaren cultuurbeoefenaars. Creatieve inwoners krijgen hier de mogelijkheid om hun passie en energie naar het publiek over te brengen. Bezoekers genieten gratis van nieuw talent.

Data Open Podium seizoen 22/23
25 maart - 13 mei - 1 juli

Zelf optreden?
Wil jij zelf optreden tijdens een van de volgende edities? Pak dan je kans om in de schijnwerpers te staan en vul onderstaand aanmeldformulier in.

Techniek
Tijdens Open Podium zorgt De Nobelaer voor licht en geluid. Ook is er een ervaren geluidstechnicus aanwezig. Heb je specifieke wensen, vermeld dit dan in jouw aanmelding zodat we hierover contact met je kunnen opnemen.

Wie gingen je al voor?
Tijdens Open Podium Kerst '22 stonden op het podium: Merel en opa Wim, Buddy Jolly, Zangkoor ODI, pianist Bas van Gils, Duo de Rith en de band Flesj. In februari bracht The Ferrymen het publiek in Ierse sferen. 

Aanmeldformulier Open Podium