2105
22 maart 2021

Wegens succes tweede knutselpakket ‘Maak iets moois voor ELkaar’

22-03-2021 - Jezelf op een creatieve manier uitdrukken is voor veel mensen erg fijn. Vanwege het grote succes van Maak iets moois voor ELkaar begin maart, kunnen inwoners van Etten-Leur nu wederom iemand blij maken met een lief, creatief cadeautje. Het voorjaarscadeautje mag eenieder zelf aan iemand geven die wel een opsteker kan gebruiken, of laten verspreiden door cultuurcentrum De Nobelaer en wijkmanagers van gemeente Etten-Leur. Voor ELkaar, door elkaar, en uit het hart!

Lief creatief
Tijdens de eerste knutselopdracht van Maak iets moois voor ELkaar zijn er ruim 200 knutselwerkjes gemaakt en ontvangen. Ook tijdens de twee editie kan iedereen die graag iets liefs, creatiefs voor een ander wil maken na aanmelding een tasje met knutselspullen ophalen bij Nieuwe Nobelaer. In het tasje zit een opdracht die voor iedereen haalbaar is. Dit keer zit er in een mooi voorjaarstasje alles om een bloem met vaasje te maken. Met het bijgevoegde stappenplan wordt het fantastisch.
De teruggebrachte werkjes kunnen wederom worden opgehaald of worden door de vrijwilligers in verschillende wijken bezorgd bij iemand die dat in deze coronatijd goed kan gebruiken. Want wat is er nu leuker dan een bloem mét vaasje geven of ontvangen?

Aanmelden
Aanmelden voor het maken van een bloem of iemand aandragen die wel een opsteker kan gebruiken kan via sales@denobelaer.nl Zelf niet in de gelegenheid om naar Nieuwe Nobelaer te komen, dan levert een vrijwilliger het tasje of bloemetje graag thuis af.

Kies een taal