2735
20 januari 2022

Voor ieder wat wils bij de online veiling

In het voorjaar van 2022 verhuizen we naar een nieuw onderkomen aan de Parklaan in Etten-Leur. De spullen die niet meegaan naar het nieuwe pand worden geveild. Dat gaat van meubilair in goede staat tot heuse pronkstukken. De veiling vindt online plaats van donderdag 20 t/m maandag 31 januari. Bij BVA Auctions kan je online de veilingitems bekijken via https://www.bva-auctions.com/nl/auction/index/61830?f=. Wil je liever de items in het echt bekijken? Dat kan! Op vrijdag 28 januari vindt er van 09:00 – 12:00 uur een fysieke kijkdag plaats op ons huidige adres (Anna van Berchemlaan 2). De opbrengst van de veiling wordt besteed aan de realisatie van een kunstwerk dat een plaats krijgt op het buitenterrein van ons nieuwe cultuurhuis. 

Een heerlijke zachte rode theaterstoel, een prachtig kunstwerk, een schildersezel voor een atelier of die éne kast om de perfecte werkplaats compleet te maken. De online veiling biedt voor ieder wat wils. De perfecte kans om herinneringen aan het oude pand te vereeuwigen.    

Opbrengsten naar muziekfontein 
De opbrengst van de veiling komt ten goede aan een muziekfontein die een markante plek krijgt op het nieuwe buitenterrein van De Nobelaer. Directeur Hilda Vliegenthart: “In 2017 heeft De Nobelaer een wedstrijd uitgezet onder basisschoolkinderen in Etten-Leur. De kinderen werd gevraagd om een zogenaamde ‘eyecatcher’ te ontwerpen, een kunstwerk dat het nieuwe cultuurhuis zou markeren. Deze wedstrijd is gewonnen door Bas Geerts van basisschool ’t Carillon, die destijds in groep 6 zat. In november hebben de kunstexpositie en boeken- en kunstmarkt al ruim € 7.000 opgebracht, we hopen dat met deze veiling nog een mooi bedrag wordt opgehaald waarmee het kunstwerk gerealiseerd kan worden.” 

Ga naar de veiling

Kies een taal