3 juli 2023

Oproep aan lokale en regionale kunstenaars

Verover met jouw kunst Etten-Leur! 
De onlangs gestarte werkgroep ‘Beeldende kunst in De Nobelaer’ heeft als doel lokale en regionale kunstenaars een podium te geven door hen te laten exposeren in cultuurhuis De Nobelaer in Etten-Leur. Vanaf oktober presenteert de werkgroep ieder kwartaal een nieuwe expositie waarin twee kunstenaars de kans krijgen om hun werk aan een breder publiek te presenteren. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 september aanmelden.

De Nobelaer biedt kunstenaars een uniek podium om hun kunstwerken te exposeren en een breed publiek te bereiken. Vanaf het vierde kwartaal in 2023 worden jaarlijks vier exposities samengesteld door de werkgroep ‘Beeldende kunst in De Nobelaer’ waar telkens twee kunstenaars hun werk kunnen exposeren. Het betreft alle mogelijke vormen van de beeldende kunst zodat het publiek kennismaakt met de diversiteit en creativiteit uit de regio Etten-Leur. 

Aanmelden tot 1 september 
Of je nu een ervaren kunstenaar bent of pas begint aan je artistieke reis, de werkgroep ‘Beeldende kunst in De Nobelaer’ ontvangt creativiteit met open armen. Geïnteresseerden kunnen zich tot uiterlijk 1 september 2023 aanmelden door hun gegevens, motivatie inclusief foto’s van eigen werk of een website per e-mail te sturen naar Paul Vermeulen, de voorzitter van de werkgroep. Het e-mailadres is: pjfmvermeulen@hetnet.nl.

Oproep aan lokale en regionale kunstenaars

Kies een taal