3577
11 oktober 2022

De Nobelaer is op zoek naar lokaal talent voor Open Podium Kerst

Cultuurhuis De Nobelaer is vol enthousiasme gestart met de voorbereidingen voor een nieuw initiatief: Open Podium Kerst. Het podium in de huiskamer van het cultuurhuis is op zaterdagmiddag 17 december volledig beschikbaar voor (on)ervaren cultuurbeoefenaars. De Nobelaer doet een oproep aan alle inwoners van Etten-Leur met een creatief talent op het gebied van literatuur, dans, theater of muziek. Dit is de uitgelezen kans om in de schijnwerpers te staan. Ieder optreden heeft maar liefst 10 minuten om het publiek omver te blazen. We hebben maar 1 voorwaarde: het optreden moet aansluiten bij het thema kerst. Aanmelden kan via info@denobelaer.nl. Wees er snel bij, inschrijven kan t/m 15 november.

In de open huiskamer van het cultuurhuis staat een podium dat momenteel wordt gebruikt voor onder andere Voorlezen met Muziek. De Nobelaer heeft het idee dat met dit podium nog niet alle kansen worden benut. Daarom gaat het cultuurhuis één keer per maand een gratis toegankelijk Open Podium organiseren. Hier krijgen creatieve inwoners de mogelijkheid om hun passie en energie naar het publiek over te brengen. We trappen het Open Podium af met een speciale editie in de vorm van Open Podium Kerst. Bij dit eerste evenement kan het publiek in de huiskamer genieten van optredens in kerstsfeer.

 

Inschrijven? Ja graag!
Stuur vóór woensdag 16 november een mail naar info@denobelaer.nl met daarin onderstaande gegevens.

- Naam / namen (naam van het gezelschap)
- Contactpersoon inclusief e-mailadres en telefoonnummer
- Aantal deelnemers
- Omschrijving van het optreden
- Duur van het optreden – maximaal 10 minuten
- Eventuele technische benodigdheden

Na de sluitingsdatum wordt het programma samengesteld, inschrijvers ontvangen hierover uiterlijk dinsdag 22 november bericht. Indien er meer belangstelling dan tijd is, kan het zijn dat een inschrijving wordt gevraagd voor het eerste Open Podium in januari 2023. Eind november wordt het volledige programma van Open Podium Kerst gepubliceerd op deze website.

Kies een taal