2018
19 februari 2021

Maak iets moois voor ELkaar

Een lief, creatief cadeautje maken voor iemand die dat in deze coronatijd kan gebruiken? Samen met gemeente Etten-Leur zijn we een nieuwe actie  gestart onder de titel: Maak iets moois voor ELkaar. Een initiatief waarbij iedereen die zich aanmeldt een knutselopdracht, die voor iedereen haalbaar is, kan komen ophalen bij ons. Breng je het resultaat terug dan zorgen wij er samen met de wijkmanagers voor dat het prachtige kunstwerkje terecht komt bij iemand die wel een opsteker kan gebruiken. Voor ELkaar, door elkaar, en uit het hart!

Lief creatief
Iedereen die graag iets liefs, creatiefs voor een ander wil maken kan na aanmelding een tasje met knutselspullen ophalen bij De Nobelaer. In het tasje zit een opdracht die voor iedereen haalbaar is, zelfs voor mensen met twee linkerhanden. Volg het stappenplan en het resultaat wordt fantastisch. Het eerste werkje zal een prachtig doosje worden waarin je letterlijk iets van jezelf kunt stoppen.
De teruggebrachte kunstwerkjes kunnen worden opgehaald of worden door de vrijwilligers in verschillende wijken bezorgd bij iemand die dat in deze coronatijd goed kan gebruiken. Want wat is er nu leuker dan iets moois maken of ontvangen?

Aanmelden
Naast creatievelingen die iets willen maken is het cultuurcentrum ook op zoek naar mensen die graag een kunstwerkje willen ontvangen. Ben of ken jij iemand die wel iets liefs, creatiefs kan gebruiken? Laat het ons weten. Het aanmelden voor een knutselpakketje alsook van iemand die je graag blij wilt maken kan via sales@denobelaer.nl 
Mocht je zelf niet in de gelegenheid zijn om naar Nieuwe Nobelaer te komen, dan brengt een vrijwilliger het tasje of kunstwerkje graag bij je thuis.

Kies een taal