21 december 2021

Maak een lichtpuntje in donkere dagen bij De Nobelaer

Een mistroostig gevoel na de feestdagen? Ga de kerstblues tegen met een lichtpuntje van De Nobelaer. Laat iemand stralen met wat extra licht in januari. Vanaf 27 december kan men bij interesse na aanmelding een knutselpakket voor een letterlijk lichtpuntje ophalen bij het cultuurhuis. Na het succes van Maak iets moois voor ELkaar begin 2021 kunnen geïnteresseerden wederom een lief, creatief cadeautje maken voor iemand die dat kan gebruiken in deze donkere dagen.

Shine a light
Iedereen die een lichtpuntje wil maken kan na aanmelding een tasje met knutselspullen ophalen bij De Nobelaer. In het tasje zitten alle benodigdheden voor het maken van prachtig versierde lichtjes. Met de instructie in het tasje is het voor iedereen haalbaar om een fantastisch resultaat neer te zetten.
Laat iemand stralen met dit bijzondere cadeautje.

Aanmelden
Voor iemand een lichtpuntje maken? Meld je vanaf heden aan via e.vanschaik@denobelaer.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 150 pakketten beschikbaar. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een dag en tijd waarop je het pakket kunt afhalen.

Kies een taal