2026
4 maart 2021

Live-uitzending ‘Verkiezingen in duidelijke taal’

Woensdag 17 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Waarom is stemmen belangrijk? En hoe maakt men een keuze? Dit en meer komt aan bod bij de live-uitzending Verkiezingen in duidelijke taal van de bibliotheek op dinsdag 9 maart om 19:00 uur. Tevens heeft De Nobelaer Bibliotheek een hand-out gemaakt met daarop de belangrijkste informatie.

Iedereen heeft met politiek te maken. De campagnes van de politieke partijen zijn in volle gang. De overheid vraagt iedereen om een stem uit te brengen. Wat betekent het stemmen? En hoe maakt men een keuze?
De bibliotheek is dé plaats waar iedereen toegang heeft tot informatie. Dat geldt ook voor de verkiezingen. Daarom organiseren de West-Brabantse bibliotheken samen een live-uitzending over de Tweede Kamerverkiezingen op dinsdag 9 maart om 19:00 uur via YouTube.

Aanmelden
Interesse in de uitzending? Aanmelden kan telefonisch via 076 504 52 00 of via onze websitepagina over de verkiezingen. Na inschrijving ontvangt men een link van de bibliotheek om in te loggen.

Kies een taal