13 mei 2020

In deze tijd van social distancing zoekt ook De Nobelaer op geheel eigen wijze de verbinding met haar publiek. Het cultuurcentrum is daarom vanaf dinsdag 12 mei in heel Etten-Leur te zien met een vrolijke buitenreclamecampagne inhakend op verschillende manieren van verbinding in deze bizarre tijd.

De Nobelaer stimuleert verbinding op afstand

Met vrienden uitgaan, gezellig voor familie koken, even naar de stad? Tot een paar maanden geleden was dit nog de normaalste zaak van de wereld… In deze tijd van social distancing zoeken we naar andere manieren om met elkaar in contact te blijven. We gaan thuis uit eten, hebben vrijdagmiddagborrels via Zoom, doen boodschappen voor de buurman, bellen wat vaker met oma en leren haar zelfs hoe ze kan beeldbellen via WhatsApp. Ook De Nobelaer zoekt op geheel eigen wijze de verbinding met haar publiek via bijvoorbeeld de livestream Voorlezen met Muziek op Facebook, gratis boeken- en tijdschriften pakketten en #Blijfthuiskamerconcerten via YouTube.

Vanaf dinsdag 12 mei is De Nobelaer in heel Etten-Leur te zien met een vrolijke buitenreclamecampagne, om de inwoners van Etten-Leur te stimuleren de verbinding met elkaar te blijven zoeken, óók al is het op afstand. Het cultuurcentrum stelt vijf verschillende vragen aan de Etten-Leurenaar, hoe zoeken zíj de verbinding met bekenden en onbekenden? #Aan wie schrijf jij?, #Met wie bel jij?, #Voor wie kook jij?, #Wie lees jij voor? en #Met wie dans jij?. Voorbeelden kunnen via de bekende socialmediakanalen verspreid worden met de #vermelding om elkaar te stimuleren en inspireren.

1352

Kies een taal