30 mei 2024

Expositie 20 april tot 30 mei

Van zaterdag 20 april tot donderdag 30 mei exposeerden drie beeldende kunstenaars uit Etten-Leur: Patricia Soethout, Serpil Kalak en Loes Bogers. 

Patricia Soethout haar grote passie is tekenen naar levend model, haar tekeningen zijn een inspiratie voor haar schilderijen. De abstracte schilderijen zijn kleurrijk en fantasievol. In Patricia’s tekeningen is een verschuiving te zien van strakke, rake lijnen naar een vrijere lijnvoering en verandering in kleurgebruik.

Voor Serpil Kalak was schilderen en tekenen al van jongs af aan een vanzelfsprekend deel van haar identiteit. Ze versierde haar schoolschriften en verslond stripboeken. Op haar opleiding in Hoogstraten ontdekte ze haar voorliefde voor grafiek en ontwikkelde ze haar eigen stijl. Haar werk weerspiegelt persoonlijk verhaal en herinneringen.

Loes Bogers begon haar creatieve reis bij de textieldrukkerij als een bron van oneindige inspiratie. Elk stuk materiaal dat ze gebruikt vindt daar zijn oorsprong. Van levendige kleuren van gestapelde kleding tot de papieren vormen die ontstaan uit textiel. Haar liefde voor uitbundige kleuren is  gevoed door haar tijd in de Caraïben.  

Meer info over exposities
Expositie 20 april tot 30 mei

Kies een taal