2208
13 mei 2021

Eenmalige online voorstelling 'Doet sneeuw pijn'

De voorstelling Doet sneeuw pijn ging op 27 januari 2020 in première en zou op 3 juni 2020 spelen in De Nobelaer. Vanwege de coronamaatregelen moest de tournee halverwege worden beëindigd. Productiehuis Solo Stories realiseert daarom in samenwerking met het Zaantheater op 4 juni alsnog een bijzondere theaterervaring. Op deze manier kan iedereen die de voorstelling heeft moeten missen, of opnieuw wil beleven ervan genieten.

Actrice Saskia Temmink speelt de tragikomische monoloog Doet sneeuw pijn naar het ingrijpende boek van Carolien Spaans. Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk een online inleiding te volgen van dramaturg Annemiek Lely. 

Over de voorstelling
Eindelijk hebben ze elkaar gevonden. Ze beginnen een leven samen en krijgen een prachtige zoon. Dan gaat hij zoals elk jaar skiën met vrienden. Maar deze keer komt hij niet meer terug. Na de begrafenis rest er een levensgroot gat dat niet alleen maar gevuld kan worden met de opvoeding van en liefde voor hun kind. Een verhaal over een ondenkbaar verlies, maar ook over de onwaarschijnlijke kracht om opnieuw te beginnen.

De kaartverkoop start op donderdag 13 mei om 08:00 uur.
Kaarten zijn te bestellen via het Zaantheater.

Kies een taal