7 december 2020

Lions Club Etten-Leur maakt dromen waar

De feestdagen staan weer voor de deur. In een jaar wat gekenmerkt wordt door maatregelen waardoor persoonlijk contact soms moeilijker is en zich situaties voordoen die voorheen niet denkbaar waren, wil Lions Club Etten-Leur graag iets doen voor een ander. Daarom organiseren zij voor de zestiende keer de Wensboomactie. Doe een wens voor iemand die u dierbaar is of die een steuntje in de rug kan gebruiken. Hang de wens in de kerstboom die vanaf 7 december in de bibliotheek van Nieuwe Nobelaer staat en wie weet gaat uw wens in vervulling in 2021.

Wensboom
De wensboom van Lions Club Etten-Leur is een waar fenomeen. Vijftien jaar lang stond de boom in het Winkelhart Etten-Leur. Om extra drukte in het winkelcentrum te voorkomen en om de toeloop naar de boom volledig coronaproof te laten verlopen is er voor gekozen de boom dit jaar vanaf maandag 7 december in de bibliotheek van De Nobelaer te plaatsen.

Doe een Wens!
Bij De Nobelaer is een ‘Ik doe een wens voor een ander mens’ formulier te verkrijgen. Hierop kan een beschrijving ingevuld worden van de wens die men graag vervuld ziet. Vervolgens wordt één deel van het formulier in de boom gehangen en een tweede deel in de daarvoor bestemde box gedaan die naast de boom staat. Mensen die liever online deelnemen kunnen hun wens achterlaten op www.wensboomettenleur.nl

In januari worden alle wensen door Lions Club Etten-Leur e.o. beoordeeld. Alle aanvragers ontvangen hierna bericht, en horen dan of hun wens daadwerkelijk vervuld kan worden.

Samen zorgen we voor sprankelende en liefdevolle winterdagen!