8 juli 2021

De Nobelaer tijdens zomervakantie twee weken gesloten

De Nobelaer sluit dit jaar wederom twee weken haar deuren tijdens de basisschoolvakantie, in de periode van maandag 9 t/m zondag 22 augustus 2021. Deze sluiting geldt voor de gehele organisatie, dus ook voor bibliotheek, speelotheek, cursussen en lessen, poppodium, theater en kantoren. Kaartverkoop voor theater en inschrijven voor nieuwe cursussen en lessen blijft 24 uur per dag mogelijk via de website.

Al een aantal jaar kiest De Nobelaer voor een algehele zomersluiting. Vanaf maandag 23 augustus is de gehele organisatie weer geopend en staan de medewerkers van het cultuurcentrum weer vol energie voor iedereen klaar.

Leestafel in Het Witte Paard en uitleentermijn boeken verlengd
Dagelijks vinden veel mensen hun weg naar De Nobelaer, o.a. om een krant of tijdschrift te lezen. Deze gasten kunnen tijdens de zomersluiting terecht bij Het Witte Paard. Alle abonnementen worden doorgestuurd waardoor diverse kranten en tijdschriften vanaf maandag 9 augustus op de leestafel liggen bij Het Witte Paard.

De uitleentermijn van boeken en andere bibliotheekmaterialen wordt automatisch verlengd. Kijk tijdens het lenen van materialen dus goed op de bon om te zien wanneer deze weer retour dienen te zijn.

Zomerlezen basisschoolleerlingen
Van maandag 12 t/m donderdag 15 juli is de bibliotheek extra geopend tussen 17:30 – 20:00 uur voor leerlingen van het basisonderwijs. Zij zijn uitgenodigd via school en kunnen tijdens deze avonden 8 boeken kiezen die ze gedurende de gehele zomerperiode mogen lenen.

Openingstijden 26 juli t/m 5 september
Maandag t/m vrijdag    9:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag                           9:30 uur tot 13:30 uur
Zondag                             Gesloten

Beperkte telefonische bereikbaarheid
Van 26 juli t/m 6 augustus en van 23 augustus t/m 3 september is Nieuwe Nobelaer telefonisch bereikbaar van 10:00-12:00 uur.

Maandag 9 t/m zondag 22 augustus is De Nobelaer gesloten
Leestafel Het Witte Paard: toegankelijk van ma 9 t/m zo 22 augustus
www.hotelhetwittepaard.nl

Vanaf maandag 6 september gelden de gebruikelijke openingstijden. Kijk hiervoor op www.denobelaer.nl/contact

 

Kies een taal