13 oktober 2022

Boek vol nostalgie en herinneringen

Boek De Nobelaer – 60 jaar aan de Anna van Berchemlaan is een boek vol bijzondere verhalen. In dit boek blikken we terug met bijzondere verhalen van (oud-)medewerkers, vrijwilligers en trouwe bezoekers. Het boek is sinds vandaag verkrijgbaar aan de bar van De Nobelaer tijdens openingstijden én bij de Etten-Leur City Shop.

“Alles wat hier gebeurt maakt het leven een stukje mooier”
Dat is wat de directiesecretaresse in het boek zegt over De Nobelaer. Nu we volledig draaien aan de Parklaan is het tijd om terug te blikken op het oude gebouw. In het boek komt veel moois voorbij: pareltjes van voorstellingen, prachtige boeken, prefect georganiseerde evenementen en spannende kunsteducatieactiviteiten. 

Terug in de tijd
Met een tijdlijn in het hart van de uitgave, een terugblik op carnaval en enkele archiefbeelden geeft het boek samen met de prachtige interviews een mooie samenvatting van 60 jaar aan de Anna van Berchemlaan. Een must-have voor de Etten-Leurenaar, geschiedenisliefhebber en ieder ander die op wat voor manier dan ook binding heeft met het cultuurhuis.

Verkooppunten
Het boek is voor slechts € 5 verkrijgbaar bij de Etten-Leur City Shop en aan de bar in de huiskamer van De Nobelaer. De bar is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 – 16:30 uur.

Kies een taal