Gecertificeerd cultuurcentrum

Cultuurcentrum De Nobelaer is één van de eerste cultuurcentra in Nederland met een landelijke erkenning in de vorm van een kwaliteitsstempel voor het gehele cultuurcentrum. Dat betekent dat alle disciplines (podiumkunsten, kunsteducatie en bibliotheek) op professionele wijze aangeboden worden aan de inwoners van Etten-Leur en dat de organisatie daaromheen (zoals financiën, leiderschap en dienstverlening) op degelijke wijze is vormgegeven.

Hiermee realiseert Cultuurcentrum De Nobelaer in aansluiting op de eerdere certificering van de bibliotheek (najaar 2016) feitelijk een instellingsbrede certificering die alle disciplines en afdelingen van De Nobelaer betreft. Certificerende instanties zijn Hobéon en SCOB.

November 2017, directeur/bestuurder Vliegenthart: “Ik gloei van trots. Trots ben ik op al die medewerkers van De Nobelaer die de schouders eronder hebben gezet om dit prachtige resultaat te bereiken. Trots op alle vrijwilligers die met groot enthousiasme de toegangskaartjes controleren, onze goedbezochte  speelotheek draaiende houden en taallessen verzorgen. Trots op het poppodium en op Popelucht en al die andere medewerkers en vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor onze organisatie.”

Gecertificeerd cultuurcentrum