Monique de Groot

Monique de Groot

Dansdocent Musicalklas

Monique is een echte creatieve duizendpoot. Tijdens haar school- en studietijd is ze altijd druk geweest met theater, musical, dansen, instrumenten bespelen, handwerken en haar eigen dansgroepen. Na haar studie Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft Monique een dansopleiding in Goes afgerond waar ze onder andere de stijlen modern, hiphop, jazz, klassiek en modern kreeg. Ook volgende ze workshops drama, urban en show en volgde ze didactieklessen. Ze stuurde uiteindelijk af als dansdocent.

Ervaring deed Monique op tijdens haar stages bij onder andere CKB (Bergen op Zoom) en het Dansatelier (Roosendaal). Toen ze stage liep bij Vuur en Vlam Produkties kwam Monique erachter dat ze naast het lesgeven ook graag uitvoerend danseres / performer wilde worden. Daarom volgt ze momenteel een contractstudie Musicaltheater op Fontys Hogeschool voor de Kunsten en werkt ze bij De Efteling en Music Hall. Daarnaast houdt ze zich bezig met haar eigen onderneming(en).

Haar passies voor dans, theater en lesgeven komen samen in haar werk bij De Nobelaer als choreografe bij de Musicalklas. Ze maakt er dan ook graag een toptijd van samen met de leerlingen!