4826

Boekstart inloopochtend

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk en kan al vanaf 3 maanden. Ze leren nieuwe woorden, verhalen te begrijpen én het brengt veel plezier. Bij De Nobelaer Bibliotheek vind je o.a. muziek-, zoek- en prentenboeken die erg leuk en leerzaam zijn voor de kleinste boekenwurm.

Ben je benieuwd welke boeken passen en digitale media passen bij de leeftijd en ontwikkeling van jouw (klein)kind? Kom dan samen naar de bibliotheek. Een leesconsulent helpt jullie met het vinden van passende boeken.

Elke woensdag van 10:00 - 12:00 uur

Gedurende het jaar organiseren we ook een aantal andere gratis activiteiten voor (groot)ouders / verzorgers waarbij plezier voor jou en je (klein)kind vooropstaan. Denk hierbij aan onderwerpen als ‘babylezen met muziek’, ‘een gezonde dreumesproeverij’ of ‘babymassage’.

Nieuwsgierig? Bekijk de website voor de actuele agenda.

Alle Boekstart activiteiten zijn ideale gelegenheden om andere (groot)ouders en verzorgers te ontmoeten.

Voorleesexpress

Surplus en de VoorleesExpress zorgen ervoor dat kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er wekelijks een vrijwilliger bij hen thuis om voor te lezen en samen met de ouders aan de slag te gaan met taal en leesplezier.
De VoorleesExpress kan altijd nieuwe voorlezers gebruiken. Ga voor meer informatie naar www.voorleesexpress.nl/locatie/ettenleur, neem contact op via mail of meld je aan via de website

Voorleesexpress

English & Arabic Summary

English & Arabic Summary

Kies een taal