Zoutmus
Zoutmus
Zoutmus
Geweest

Cabaret

Zoutmus

Jungleprinter

Het gaat gebeuren! Zoutmus is terug met een nieuwe voorstelling. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér scènes en minder ellenlange potjes monopoly. 

Meer over deze voorstelling

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de scènes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-scène in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt.

Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

"Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen."
de Volkskrant
"...Dan doen ze denken aan Monthy Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn." Theaterkrant
"...uitstekende acteurs, die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar stiekem strak geregisseerde onzin." Het Parool

Kies een taal