Yentl en de Boer

Muziektheater

Yentl en de Boer

Modderkruipers

Yentl en de Boer komen samen met hun muzikanten naar Etten-Leur! De muzikale voorstelling Modderkruipers gaat over heldenmoed en vluchtdrang en zit vol grappige en ontroerende liedjes. Over het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept.

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

do 29 februari
20:15 De Justus

Prijs: € 29,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Een fantasierijke voorstelling over modderkruipers: vissen die zich, bij het eerste teken van gevaar, diep in de modder verstoppen. Wordt er gevochten? Weg is de modderkruiper. Ingewikkelde gesprekken? ‘Duiken’ zegt de vette aal. Er wordt gevraagd naar politieke overtuigingen? ‘Blup blup’ klinken de zuurstofbelletjes al door de dikke derrie.

Winnaar van de Poelifinario 2023!
Uit het juryrapport: "Met Modderkruipers leveren Yentl en de Boer een volwassen, doorontwikkeld programma af zonder aan frisheid in te boeten. Samen met twee multi-instrumentalisten hebben zij een nieuwe, zintuigenprikkelende sound ontwikkeld, haast overdonderend ondersteund door decor en kostuums. Wat gelukkig is gebleven, is het geestige ongemak waarmee Yentl en De Boer hun dagelijkse leven bezingen. In Modderkruipers halen Yentl en De Boer het beste in elkaar naar boven en is het duo volkomen in balans." 

"Ook nu weer doen ze hun naam als beste cabaretliedjesschrijvend en -zingend duo eer aan."
NRC
"… je komt ogen en vooral oren tekort."
Telegraaf
"De fraaie beelden (…) worden versterkt door de strakke choreografieën."
Trouw

Onze aanbevelingen voor jou

Blauwe Vinkjes V.O.F.

Blauwe Vinkjes V.O.F.

DISCLAIMER

vr 19 januari om 20:30
Lees meer
IVY

IVY

& de rest

za 20 januari om 20:15
Lees meer