Wouter Monden

Cabaret

Wouter Monden

Stormbrein

Wouter Monden, bekend van de Elektra Podcast, kijkt met een eerlijke blik naar zichzelf en de wereld om hem heen. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Want humor is volgens deze grappenfabrikant de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden. 

3 voor € 45
Wij bieden opkomend talent graag een podium. Daarom hebben wij voor jou een speciale combideal. Bezoek Wouter Monden, Aron Elstak en Selma Visscher voor slechts € 45. Grijp je kans, de actie is geldig zolang de voorraad strekt. 

Bestel hier de combideal

do 10 oktober
20:30 De LizZ

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Hij peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken.

Wouter Monden host de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is hij al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs.

""In de allegorie over hoge pieken en diepe dalen, laat Monden zelfs even de ontroering toe." " Theaterkrant

Onze aanbevelingen voor jou

Aron Elstak

Aron Elstak

Sidekick

vr 29 november om 20:30
Lees meer
Selma Visscher

Selma Visscher

Ik kijk liever

do 24 april om 20:30
Lees meer
Teun van den Elzen

Teun van den Elzen

Op positie

vr 23 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal