Woezel & Pip
Woezel & Pip

Familie

Woezel & Pip

Sprookjes in de Tovertuin (2+)

De liefste hondjes Woezel en Pip vieren een sprookjesfeest in de Tovertuin.  Samen met hun vriendjes de Wijze Varen, Charlie, Buurpoes en Molletje nemen ze je mee naar een wereld vol magie en plezier. 

za 18 januari
13:30 De Justus

Prijs: € 23,00

Bestel nu
za 18 januari
16:00 De Justus

Prijs: € 23,00

Bestel nu

Een magisch sprookjesfeest

De Wijze Varen is bijna jarig en Woezel en Pip gaan hem verrassen met een sprookjesoptreden. Ze duiken in de verkleedkist en bouwen een écht theater. Alleen welk sprookje gaan ze opvoeren? Woezel, Pip, Charlie en Buurpoes hebben allemaal hun eigen favoriete sprookje. Gelukkig heeft Molletje een goed plan: ze gaan het lievelingssprookje van de Wijze Varen kiezen. Maar hoe ging dat sprookje ook alweer precies?

Kom verkleed en ontmoet jouw vriendjes
Om er een echt feest van te maken zouden Woezel en Pip het heel leuk vinden als al hun theatervriendjes verkleed de voorstelling bezoeken. Vóór en na de voorstelling kan je kleuren in de foyer van het theater. Na afloop komen Woezel, Pip en hun vriendjes naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.

Let op: je toegangsbewijs is exclusief pauzedrankje. 

Veelgestelde vragen

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!

 

Onze aanbevelingen voor jou

Bumba Show

Bumba Show

Het Verjaardagsboek (1+)

zo 30 maart om 13:30
Lees meer
Buurman & Buurman

Buurman & Buurman

Gaan naar de maan (4+)

zo 9 februari om 13:30
Lees meer
Juf Roos

Juf Roos

Een partijtje voor Gijs (2+)

zo 11 mei om 13:30
Lees meer

Kies een taal