Woezel & Pip
Woezel & Pip
Woezel & Pip
Woezel & Pip
Woezel & Pip
Geweest

Familie

Woezel & Pip

Sing-a-Long 2+

Maak je klaar want de vrolijkste en liefste vriendjes zijn weer terug in het theater! Samen met het publiek richten Woezel & Pip de allerleukste club ooit op: de vriendjesclub. En bij de vriendjesclub is het altijd feest!

Meer over de voorstelling

Woezel en Pip hebben een goed idee! Hoe leuk zou het zijn om samen met alle vriendjes een band op te richten? Ze vragen Buurpoes, Charlie en het publiek om mee te doen en ze gaan met zijn allen repeteren. Helaas blijkt het opzetten van een goede band moeilijker dan gedacht. Is alleen repeteren wel genoeg om een goede band op te zetten? Zou het ze lukken om er een groot muziekspektakel van te maken?

Tijdens deze voorstelling vol highlights zingen en dansen de allerkleinsten mee met de leukste en vrolijkste liedjes van Woezel & Pip. Stilzitten is absoluut geen optie, want De Vriendjesclub Band speelt de bekendste hits!

Sluit je aan bij de Vriendjesclub
Kom vóór de voorstelling naar de huiskamer en sluit je aan bij de vriendjesclub door een pagina uit het vriendenboekje in te vullen!

Na afloop van de voorstelling kun je ook nog met Woezel, Pip en hun vriendjes op de foto.

Maak een mooie kleurplaat voor Woezel & Pip en neem hem mee naar de voorstelling!

Maak een mooie kleurplaat voor Woezel & Pip en neem hem mee naar de voorstelling!

Moet ik voor mijn kind een kaartje kopen?

Mag mijn kind bij mij op schoot en moet ik dan voor mijn kind een kaartje kopen?

Voor alle personen die een voorstelling bezoeken, dien je een geldig toegangsbewijs te kopen. Het is toegestaan om kinderen op schoot te houden, er moet echter wel een stoel gereserveerd worden i.v.m. de veiligheid (brandweervoorschrift). Let bij de kinder- en jeugdvoorstellingen op de leeftijdsindicatie!