Willem Junior (8+)
Willem Junior (8+)
Willem Junior (8+)
Willem Junior (8+)
Willem Junior (8+)
Geweest

Familie

Willem Junior (8+)

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

“Wilhelmus va-han Na-sou-we. Ben ik van Duitsen bloed.” Duitsen bloed? Maar Willem is toch Willem van Oranje? In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd en proberen de mysteries rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’ te ontrafelen.

Maak je eigen kroon!

Download de afbeelding en versier je eigen unieke kroon.
Doe hem op tijdens de show en voel je een echte Willem Junior. 

           

Meer over de voorstelling

Wie is nou precies onze Vader des Vaderlands Willem van Oranje? Wat heeft Duitsland daar mee te maken? Waarom praat hij zoveel als hij Willem de Zwijger heet. En waarom zingen we over hem voor elke voetbalwedstrijd?

In deze energieke, avontuurlijke jeugdvoorstelling vol humor, leuke liedjes en spannende momenten kom je eindelijk meer te weten over Willem van Oranje. Een leuke middag waar je ook nog wat van opsteekt, dat is toch mooi meegenomen!

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

www.willemjunior.nl

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Kies een taal