Wie slaapt er op de bank?

Arijan van Bavel e.a.

Een doldwaze komedie vol Haagse intriges, achterkamertjespolitiek en herkenbare draaikonterij! Met Bas Muijs, Sabine Beens en Arijan van Bavel.

do 28 april
20:15 Zaal 1

Prijs: € 24,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

John (Bas Muijs) maakt snel carrière in politiek Den Haag. Een overwinning in de aankomende verkiezingen kan de ambitieuze politicus en begeerlijke vrijgezel dan ook bijna niet ontgaan. Als studente Emma (Sabine Beens) bij hem aanklopt, behoorlijk zwanger en noodgedwongen op zoek naar onderdak helpt John met tegenzin. Vanaf dat moment lijkt alles wat hij zorgvuldig heeft opgebouwd, langzaam af te brokkelen. De twee vliegen elkaar constant in de haren, maar blijken ook niet zonder elkaar te kunnen. Geruchten over een mogelijke relatie via de roddelpers doen de peilingen kelderen. Toeval? Of weet Patrick (Arijan van Bavel), de jaloerse assistent van John, daar meer van?

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

"Theater van de klucht, ga er heen want dat wordt lachen" André van Duin
"Arijan van bavel: Nieuwe Koning van de Klucht" AD
"Reusachtige clinchés zorgen voor de perfecte klucht"
Theaterkrant.nl

Onze aanbevelingen voor jou

Christel de Laat

Hoe dan?!

vr 15 april om 20:15
Lees meer

Dana Winner

One Moment

za 9 april om 20:15
Lees meer

Harrie neemt de benen

Met Jon van Eerd e.a.

do 21 april om 20:15
Lees meer