Workshop positive discipline
Workshop positive discipline
Geweest

Workshop positive discipline

Opvoeden is soms hard werken, je zou willen dat het makkelijker ging. Hoe houd je het gezellig in huis? Hoe ga je om met boze buien? Hoe versterk je de band tussen jou en je kind? Deze workshop laat je kennismaken met Positive Discipline, zodat opvoeden geen vallen en opstaan meer wordt, maar Staan en opvallen. Nét als het thema van de Week van de Opvoeding dit jaar.

De toegang is gratis maar je dient wel vooral kaarten te bestellen via onderstaande bestelbutton aangezien er een maximum aantal plaatsen beschikbaar is.

Met Positive Discipline help je je kind om structuur, samenwerking, verantwoordelijkheid, zelfvertrouwen en probleemoplossende vermogens te ontwikkelen. Hoe? Door te bemoedigen en door vriendelijk en vastberaden op te voeden.

Tijdens deze workshop maak je kennis met Positive Discipline. Je zult ervaren wat de kracht van opvoeden met Positive Discipline is en gaat naar huis met een aantal tools, die je bekrachtigen in je rol als ouder.
Hoe ga je om met ruziënde kinderen, hoe zorg je dat je niet alles vijf keer moet vragen, hoe voorkom je dat je kind steeds te laat komt? Het komt allemaal aan bod.

1587