Vera Mann
Geweest

Cabaret

Vera Mann

Goesting

Let op! Geannuleerd

21-01-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

Zangeres, actrice en musicalster Vera Mann neemt je in Goesting mee op een ontroerende en muzikale reis mee met verhalen over haar leven en het leven voor het theater. Met muziek van o.a. Michel Legrand, Joni Mitchell , Stephen Sondheim en Leo Ferré.

Meer over de voorstelling

Hoe raakte een klein verlegen meisje uit Vlaanderen, kleindochter van een Poolse mijnwerker, geïnspireerd door Chopin? Waarom is ze gaan zingen en door wie is ze beïnvloed? Vera Mann brengt een persoonlijk, kwetsbaar en af en toe hilarisch verhaal over toevallige ontmoetingen, familiegeheimen en liefdesperikelen. Intussen krijgt het publiek Vlaamse les, zeker en vast, en gaat Mann dieper in op de verschillen tussen de Belgen en de ‘Hollanders’…of juist de overeenkomsten. 

Vera wordt begeleid door twee fantastische muzikanten: pianist Ed Boekee en Diederick Ensink als multi-instrumentalist. De zorgvuldig gekozen muziek varieert net zoals het leven zelf, van Michel Legrand en Joni Mitchell tot Stephen Sondheim en Leo Ferré.

Goesting, een allesomvattend woord. Goesting om te zingen, om te spelen, om verhalen te vertellen en vooral heel veel Goesting in het leven zoals het zich aandient!

www.veramann.nu

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

"Vera Mann zoekt naar wie ze geworden is... Zingend is Mann op haar best"
Trouw
"Goesting vrij braaf, maar authentiek" De Telegraaf
"Intieme persoonlijke voorstelling van Vera Mann"
Musicalworld

Kies een taal