TOP Vrouwen (try-out)

Toneel

TOP Vrouwen (try-out)

Tanja Jess, Rian Gerritsen en Sandra Mattie

Toe aan een avond vol humor, avontuur en (laten we eerlijk zijn) ook af en toe wat moodswings? Deze gloednieuwe vriendinnencomedy, geproduceerd door de makers van de populaire serie Huisvrouwen bestaan niet en Opvliegers, neemt je mee op een avontuurlijke reis vol emoties en onthullingen. 

do 18 januari
20:15 De Justus

Prijs: € 27,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Drie hartsvriendinnen van middelbare leeftijd, Paula, Monica en Sophie, beklimmen in twee dagen de loefzijde van een berg ter ere van hun overleden vriendin Rebecca. Tijdens deze reis blijken de vriendinnen zelf ook nogal wat issues mee te zeulen. Verbroken relaties, wilde seksuele avonturen (of het gebrek daaraan), trouwen op je 50e, familieverpakkingen Toblerone en natuurlijk: mannen. Lukt het ze om het verleden een plek te geven en hun vriendschap in stand te houden? Een ding is zeker, eerlijkheid duurt het langst. Maar hoe eerlijk kun je eigenlijk zijn? 

TOP Vrouwen is een humoristische en herkenbare vriendinnencomedy met ups en downs. Een echte ladiesnight! 

Deze comedy is geschreven door de bekende Amerikaanse toneel- en filmscript schrijver Peter Quilter, wiens stukken al in 40 landen over de hele wereld zijn opgevoerd. Zijn eerdere hits op West End bewijzen dat hij een meester is in het creëren van verhalen die je in je hart raken en je laten lachen. TOP Vrouwen (origineel Step By Step) gaat komend seizoen in negen andere landen in première, maar is nu te zien in Etten-Leur!

Onze aanbevelingen voor jou

Belle Perez

Belle Perez

Diferente

za 20 april om 20:15
Lees meer