Tjitske Reidinga

Toneel

Tjitske Reidinga

Portret

In haar One Woman Show geeft Tjitske Reidinga een hilarische inkijk in de gedachten van een doodgewone vrouw met een uitzonderlijk leven, zoals we dat allemaal hebben. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?     

za 9 november
20:15 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

In de poëtische, muzikale voorstelling probeert Tjitske, doordrenkt met droge humor, grip te krijgen op het leven dat steeds maar geleefd moet worden. Over de rollen die je speelt, niet precies weten wat je rol is en uiteindelijk jezelf vinden. Lachend om jezelf gaan de dagen voorbij. Ieder op onze eigen manier zoekend, fantaserend, vragend om hulp of zelf de slingers ophangend. 

Portret is een ode aan het theater, de fantasie en het kleine leven.

"Dat realisme maakt Portret echter alleen maar sterker en ontroerender, hier staat een vrouw die leeft waarover ze spreekt."
Trouw
"Portret is sympathiek." Volkskrant
"Reidinga is sterk, veelzijdig."
Dagblad van het Noorden

Onze aanbevelingen voor jou

Ons Moeder

Ons Moeder

Evrim Akyigit en Sabine Beens

wo 7 mei om 20:15
Lees meer
Wat Mijn Man Niet Weet

Wat Mijn Man Niet Weet

Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman

do 9 januari om 20:15
Lees meer

Kies een taal