Titus & Fien Zomershow
Titus & Fien Zomershow
Titus & Fien Zomershow
Titus & Fien Zomershow
Titus & Fien Zomershow
Geweest

Familie

Titus & Fien Zomershow

(4+) Try-out

Na het mega grote succes van de Titus & Fien Zomershow in 2021, komen de groene helden terug in de zomer van 2022! Kom jij ook naar hun hilarische show vol met grappige sketches, hun grote hits en natuurlijk de oliebollenband? De show is alleen te zien in Amsterdam en Rotterdam, maar op zaterdag 20 augustus 2022 kan je bij De Nobelaer als eerste genieten van de try-out!

Meer over de voorstelling

De laatste keer dat Titus en Fien te zien waren in De Nobelaer was in de sprookjesvoorstelling Belle en het Beest. Al bijna 10 jaar speelt het immens populaire tovenaarsduo in diverse sprookjesvoorstellingen als de musicals De Kleine Zeemeermin en Doornroosje. Maar, nu is het tijd voor Titus en Fien om samen het theater in te gaan. Deze show wordt exclusief bij De Nobelaer gespeeld alvorens deze te zien is in Amsterdam en Rotterdam.

Zorg dat je erbij bent en geniet van het grootste, gekste en groenste feest van het land! Reserveer nu je kaarten en verzeker jezelf van een dag lachen, gieren en brullen.

Oh ja en vergeet je niet te verkleden in het groen! Degene die het gekst, het groenst én het leukst verkleed is, wordt op het podium geroepen en is onderdeel van de show! Na afloop kan iedereen op de foto met Titus & Fien.

Dresscode: Groen & Gek

Kies een taal