Tis hier geen hotel!

Let op! Verplaatst
01-12-2021 - Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 9 december 2021 naar zaterdag 2 april 2022. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd en ontvangen nieuwe tickets. 

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder kleerscheuren die pubers overleeft.

za 2 april
20:15 Zaal 1

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. 
In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

Harrie neemt de benen

Met Jon van Eerd e.a.

do 21 april om 20:15
Lees meer

Og3ne

Sweet Harmony Tour

za 28 mei om 20:15
Lees meer

Wie slaapt er op de bank?

Arijan van Bavel e.a.

do 28 april om 20:15
Lees meer