Tis hier geen hotel!

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder kleerscheuren die pubers overleeft.

do 9 december
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 23,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. 
In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

ROCKY HORROR SHOW

De meest waanzinnige rockmusical waarbij alles weer mag!

do 2 december om 20:15
Lees meer

Story of Robbie Williams

by Charly Luske

za 6 november om 20:15
Lees meer

The Sound of Musicals

Tony Neef e.a.

vr 5 november om 20:15
Lees meer