Thomas de Stoomlocomotief (2+)
Thomas de Stoomlocomotief (2+)
Thomas de Stoomlocomotief (2+)
Thomas de Stoomlocomotief (2+)
Thomas de Stoomlocomotief (2+)
Geweest

Familie

Thomas de Stoomlocomotief (2+)

Thomas en het circus (try-out)

19-10-2020 Let op! Vanwege de aanhoudende covid-19 maatregelen is het voor producent Van Hoorne Entertainment helaas niet mogelijk de voorstelling Thomas de Stoomlocomotief te maken en ten tonele te brengen. Bezoekers die al een kaartje gekocht hebben, worden z.s.m. persoonlijk geïnformeerd en ontvangen automatisch hun aankoopbedrag retour. Onze excuses voor het ongemak.

Het circus komt naar de stad! Maar als de circuswagon niet op tijd is, dreigt het hele feest in het water te vallen. Lukt het Thomas en zijn vrienden om het circus toch op tijd naar de stad te krijgen? Volg snel het spoor naar Nieuwe Nobelaer voor dit avontuur.

Meer over de voorstelling

Het Station van Sodor is in rep en roer… het circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar als de circuswagon niet op tijd is, dreigt het hele feest in het water te vallen. Lukt het Thomas en zijn vrienden om het circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Volg snel het spoor naar Nieuwe Nobelaer en ga op avontuur met Thomas, Percy, James, Gordon en natuurlijk de Dikke Controleur. De levensgrote rijdende treinen, indrukwekkende decors en vrolijke muziek zorgen voor een onvergetelijke middag voor jong en oud.

Kom verkleed als controleur of conducteur én ontmoet na afloop alle acteurs tijdens de meet & greet!

www.vanhoorne.com

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Kies een taal