Theatergroep Josjes
Geweest

Lokaal

Theatergroep Josjes

Musical Night

Ter ere van haar 20-jarig bestaan voert Theatergroep Josjes een aantal jubileumvoorstellingen op: twee avondvoorstellingen voor volwassenen en een kindervoorstelling op zaterdagmiddag. Een Musical Night vol zang, dans en spel met een blik naar het verleden en de toekomst.

Let op: Bij de middagvoorstelling is géén pauzedrankje inbegrepen.

Meer over de voorstelling

Musical Night is een terugblik naar alle mooie shows die Theatergroep Josjes in de afgelopen jaren met zoveel succes heeft gebracht, maar tevens ook een vooruitblik naar musicals, die mogelijk in de komende jaren op de planken gezet gaan worden.

Avondvoorstellingen
Met Musical Night zetten de Josjes in de avondvoorstellingen op vrijdag en zaterdag een show op de planken met liedjes en scènes uit o.a. Sister Act, The Wiz, Shrek, Ciske de Rat, 3 Musketiers en nog veel meer. Een spetterende musicalvoorstelling die je absoluut niet mag missen!
 

Middagvoorstelling
In de zaterdagmiddagvoorstelling kijkt Theatergroep Josjes met de kinderen terug op de afgelopen jaren. De Josjes spelen, zingen en dansen stukken uit voorstellingen die eerder opgevoerd zijn en er wordt vast vooruit gekeken naar de voorstellingen later dit jaar. 

Het wordt een leuke en verrassende voorstelling voor iedereen. De jongste speler is 4 jaar en de oudste is 19 jaar.