Geweest

The Wanderers play Elvis

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Een avond swingen en zwijmelen, zingen en luisteren. The Wanderers brengen met hun authentieke sound en scherpe looks een ode aan Elvis' songs uit de fifties en vroege sixties. Geen pruiken of verkleedpartijen, maar gewoon een steengoede muzikale avond.

Meer over de voorstelling

The Wanders spelen elke song met hart en ziel. Waar nodig mierzoet, dan weer swingend en energiek. The Wanderers play Elvis heeft het allemaal. 

Contrabassist Johan Struik en drummer Marc Burger leggen de voortstuwende basis. Gitarist Ron 'Parelvet' Smith verleidt zijn immer prachtige gitaren tot waanzinnige klanken. Zanger Maarten Teekens vindt telkens de perfecte balans tussen het vocaal in de huid van zijn idool kruipen en helemaal zichzelf blijven. De daarbij rollende pianoklanken van Govert van der Kolm maken het geheel op sublieme wijze af. 

Een avond zingen, swingen en luisteren met grote hits als Blue Suede Shoes, Heartbreak Hotel, Love Me, Peace in the Valley en Jailhouse Rock.

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.