The Ukrainian Ballet of Peace
Geweest

Dans

The Ukrainian Ballet of Peace

The Sleeping Beauty

Laat je betoveren door het verhaal van Doornroosje, uitgevoerd door The Ukrainian Ballet Of Peace. Beleef de sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums van dit sprookje live in het theater.

Meer over deze voorstelling

The Ukrainian Ballet Of Peace brengt Pjotr Iljitsj Tsjaikovski’s The Sleeping Beauty, het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje. In een glorieus koninkrijk wordt iedereen uitgenodigd voor de doop van prinses Aurora, behalve de kwaadaardige fee Carabosse. Boos als ze is, spreekt ze een vloek uit over Aurora. Op haar 16e verjaardag zal zij zich prikken aan een spinnenwiel en sterven. De goede fee Lilac Fairy weet de vloek te doorbreken, Aurora zal niet sterven maar 100 jaar in slaap vallen. Ze kan alleen wakker gekust worden door een knappe prins…
 

Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian National Ballet Of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen. 

The Ukrainian National Ballet Of Peace tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.  

Kies een taal