The Ukrainian National Ballet

The Ukrainian National Ballet

The Sleeping Beauty

Laat je betoveren door het verhaal van Doornroosje, uitgevoerd door The Ukrainian National Ballet. Beleef de sierlijke choreografie, prachtige arrangementen en weelderige kostuums van dit sprookje live in het theater.

vr 24 maart
19:00 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Meer over deze voorstelling

The Ukrainian National Ballet brengt Pjotr Iljitsj Tsjaikovski’s The Sleeping Beauty, het betoverende verhaal van prinses Aurora, beter bekend als Doornroosje. In een glorieus koninkrijk wordt iedereen uitgenodigd voor de doop van prinses Aurora, behalve de kwaadaardige fee Carabosse. Boos als ze is, spreekt ze een vloek uit over Aurora. Op haar 16e verjaardag zal zij zich prikken aan een spinnenwiel en sterven. De goede fee Lilac Fairy weet de vloek te doorbreken, Aurora zal niet sterven maar 100 jaar in slaap vallen. Ze kan alleen wakker gekust worden door een knappe prins…
 

Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian National Ballet of Odessa. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen. 

The Ukrainian National Ballet of Odessa tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.  

Onze aanbevelingen voor jou

Oxygen

Oxygen

Delusion (try-out)

za 14 januari om 20:15
Lees meer
Poppodium presenteert: Anneke van Giersbergen

Poppodium presenteert: Anneke van Giersbergen

zingt Kate Bush

za 1 april om 20:15
Lees meer