The Stones versus The Beatles Battle
The Stones versus The Beatles Battle
The Stones versus The Beatles Battle
The Stones versus The Beatles Battle
The Stones versus The Beatles Battle
Geweest

The Stones versus The Beatles Battle

Harry Sacksioni e.a.

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. In deze battle komt de ‘concurrentiestrijd’ tussen de twee bands aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon.

Meer over de voorstelling

Je was in de jaren 60 fan van de rebelse Rolling Stones uit Londen óf van de ogenschijnlijk keurige Beatles uit Liverpool. Ondanks dat beide bands lange tijd een goede verstandhouding hadden, probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen, waardoor het beste in hen naar boven kwam. In deze battle komt de ‘concurrentiestrijd’ aan bod, maar de beste songs van deze iconen uit de popmuziek voeren natuurlijk de boventoon. De muziekvete die in de jaren 60 alle muziekliefhebbers tot op het bot verdeelde, wordt opnieuw gevoerd in het theater. De zaal wordt in twee vakken verdeeld. Koopt u een kaartje voor het Stones- of Beatlesvak?

Tijdens de voorstelling worden ook verhalen van Nederlandse betrokkenen verteld bij de legendarische optredens die zowel The Rolling Stones als The Beatles in ons land gaven.

De Stones in het Kurhaus, wat hen mede daardoor wereldwijde roem en het imago van grootste rock-'n-roll band ter wereld opleverde, en de Beatles in de Veilinghal te Oostblokker, voorafgegaan door een hectische tocht door de Amsterdamse grachten.

De cast bestaat o.a. uit meestergitarist Harry Sacksioni, die al verschillende prachtige gitaarbewerkingen maakte van Beatles nummers in zijn theaterprogramma over George Harrison, While my Guitar Gently Weeps. Naast hem staan Manny Angeletti (Manny McCartney), internationaal Paul Mc Cartney’s bekendste vertolker en castlid van de West End productie Let it Be, en Edward Reekers, Hubert Heeringa, Peter Krako, Maarten Molema én Syb "Mick" van der Ploeg.