The Simon & Garfunkel Story
Geweest

The Simon & Garfunkel Story

The Simon & Garfunkel Story vertelt het ongelooflijke verhaal van twee jongens uit Queens, New York die uitgroeiden tot één van de succesvolste duo’s uit de moderne muziekgeschiedenis.

Meer over de voorstelling

Gewapend met slechts een stem en een akoestische gitaar werden ze populair bij zowat alle bevolkingslagen. Deze show start bij het prille begin, toen ze als rock’-n-roll duo Tom & Jerry, what’s in a name, voor het eerst samen optraden. Later werd dit gelukkig Simon & Garfunkel en kort daarop volgde de grote doorbraak met de muziek die ze schreven voor de film The Graduate.

Hun rustige en mild kritische muziek scoorde hoog in de hitparades en nummers als Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound Of Silence en nog vele andere komen uitgebreid aan bod in deze voorstelling.

Daarna volgde vooral voor Paul Simon dan toch nog een indrukwekkende solocarrière en ook nummers uit die periode, zoals You Can Call Me Al en Diamonds on the Soles of Her Shoes, vind je terug in deze show. Een spetterende finale is natuurlijk weggelegd voor hun grote reünieconcert in New York Central Park in 1981.

De cast van The Simon & Garfunkel Story bestaat uit musicalsterren van de London West End met muzikale begeleiding van een live band. Projecties van archieffoto’s en beelden zorgen voor de perfecte sfeer.

"Storytelling at its best" Choice Radio
"Authentic and Exciting" The Stage
"Fantastic" BBC Radio 2