The Lasses

Muziek

The Lasses

Ver Weg, Dichtbij, Verlangen naar Ierland en Schotland

The Lasses zingen de mooiste nummers uit de Schotse en Ierse folktraditie over migratie, dromen, verlangen, verlies en avontuur. Met hun ongedwongen stemgeluid, sterke harmonieën en ontwapenende persoonlijke verhalen verwarmen The Lasses je hart. 

vr 3 januari
20:30 De Muze

Prijs: € 20,00

Bestel nu

Over de voorstelling

“Wat zingen zij superieur!” – de Volkskrant

De hoop van de Schotse vissersvrouw die wacht op haar geliefde, de pijn van het Ierse moederland dat je moest verlaten en een spannende bootreis over de Atlantische Oceaan. The Lasses zingen prachtig tweestemmig en spelen samen gitaar, bodhrán, ukulele, shrutibox en mondharmonica. Multi-instrumentalist Janos Koolen kleurt het geheel sfeervol in met een uitgebreid scala aan instrumenten zoals bazouki, banjo, piano en klarinet.

Over The Lasses
Het folkduo The Lasses bestaat uit de Nederlandse zangeressen Margot Merah en Sophie Janna. Ze staan bekend om hun harmonieuze stemmen en originele interpretaties van traditionele en eigentijdse folkliedjes. Sinds hun ontmoeting in 2012 zijn ze, zowel in Nederland als internationaal, uitgegroeid tot een geliefd duo in de folkscene. Hun muziek wordt gekenmerkt door een mix van traditionele melodieën en eigen composities. 

Onze aanbevelingen voor jou

Op Verhaal

Op Verhaal

Tasty Tales, verhalen en smaken van Ierland

vr 9 mei om 19:00
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Kik

Poppodium Presenteert: The Kik

Bal Populaire

za 5 april om 20:15
Lees meer
Percossa

Percossa

Bommetje! (try-out)

do 1 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal