Geweest

The Fortunate Sons (USA)

A tribute to Creedence Clearwater Revival

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

De Amerikaanse band The Fortunate Sons brengt een eerbetoon aan Creedence Clearwater Revival. Alle hits van deze populaire en legendarische rockgroep uit de jaren zestig komen aan bod. Een echte trip down memory lane!

Meer over de voorstelling

Het kenmerkende geluid van Creedence Clearwater Revival is terug! Hun onmiskenbare hits als Bad Moon Rising, Commotion en Who’ll stop the rain herleven in de Nederlandse theaters dankzij de populaire Amerikaanse tribute band The Fortunate Sons. Met hun originele vintage instrumenten, hun jaren zestig-kostuums en hun treffende muzikaliteit en zang wijzen ze hun publiek de weg bij een sfeervolle trip down memory lane. Noem het gerust de revival van een revival.

Bij hun succesvolle tournees langs razend enthousiaste zalen in de Verenigde Staten bleek dat het publiek maar moeilijk stil kon blijven zitten. Daar veranderden The Fortunate Sons theaters namelijk in energieke poptempels. Want bij dit concert komt niet alleen het geluid van toen, maar ook het gevoel van toen tot leven. Nu spelen ze voor het eerst in Europa. En Nederland heeft de primeur. Dichter bij de Creedence Clearwater Revival kun je niet komen!

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.