The Best of Simon & Garfunkel

Muziek

The Best of Simon & Garfunkel

Syb van der Ploeg, Maarten Peters e.a.

Singer-songwriters Syb van der Ploeg en Maarten Peters brengen de muziek van hun jeugdidolen Simon & Garfunkel naar het theater. Centraal staat de muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. 

za 7 september
20:15 De Justus

Prijs: € 29,50

Bestel nu

Over de voorstelling

Wie kent niet het legendarische reünieconcert in Central Park in 1981? Een show vol wereldhits als Mrs. Robinson, Cecilia, The Sound Of Silence, The Boxer, Homeward Bound, El condor Pasa, Scarborough fair, Bridge over Troubled Water en nog veel meer. Naast alle hits van Simon and Garfunkel komen ook de solo-hits van Paul Simon en Art Garfunkel aan bod.

Samen met twee muzikanten, onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa, brengen Syb van der Ploeg en Maarten Peters de tijdloze hits naar Etten-Leur.

Syb van der Ploeg is vooral bekend als de voormalige leadzanger van de Nederlandse Band De Kast. In de jaren ’90 en 2000 scoorde de band vele hits, waaronder In Nije Dei en Woorden Zonder Woorden. Na zijn tijd bij De Kast heeft Syb van der Ploeg diverse soloalbums uitgebracht en is hij actief geweest in musicals, theaterproducties en televisieprogramma's.

Maarten Peters heeft een indrukwekkende carrière als muzikant, tekstschrijver en componist. Hij staat bekend om zijn poëtische teksten en melodieuze composities. Maarten heeft samengewerkt met verschillende Nederlandse artiesten en bands en heeft een uitgebreid repertoire opgebouwd dat zowel in de popmuziek als in het theater te vinden is.

Onze aanbevelingen voor jou

Janke Dekker

Janke Dekker

Ik volg gewoon mijn hart

vr 14 maart om 20:30
Lees meer
Karin Bloemen & Old School Band

Karin Bloemen & Old School Band

Gladys, Ella, Barbra, Adele... Karin!

vr 18 april om 20:15
Lees meer
Poppodium Presenteert: The Cosmic Carnival & Friends

Poppodium Presenteert: The Cosmic Carnival & Friends

Fleetwood Mac - Gold Dust Women

za 24 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal