That's life
That's life
Geweest

Lichte muziek

That's life

Dennis van Aarssen

Let op! Geannuleerd
21-01-2021 - Vanwege de geldende covid-19 maatregelen is in overleg met de producent en artiest(en) helaas besloten om deze voorstelling te annuleren.Gasten die reeds kaarten gekocht hebben, ontvangen persoonlijk bericht en krijgen z.s.m. hun geld terug. Onze excuses voor het ongemak.

The Voice of Holland 2019-winnaar neemt samen met zijn band het publiek mee in een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Michael Bublé, Frank Sinatra en Jamie Cullum. Uiteraard brengt Dennis ook songs van zijn debuutalbum Forever you ten gehore.

Meer over de voorstelling

In verband met de coronarichtlijnen zal Dennis met 4 leden van de Bosco Bigband, in tegenstelling tot eerder vermeld in NN Magazine, de voorstelling That’s Life spelen i.p.v. Start spreading the news.

2019 was het beste jaar uit het leven van Dennis van Aarssen. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot zijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Tel daarbovenop ook nog het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van zijn debuutalbum dat vervolgens 7 weken in de top 100 heeft gestaan.

Hij kon dan ook niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de coronacrisis sloeg toe en zette zijn plannen in de vriezer. Positief blijven als het tegen zit.
That’s life. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner. 

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

www.dennisvanaarssen.com

Let op: je toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.
Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.

Kies een taal