Tappin it Collective

Tappin it Collective

Doomsdee

In Doomsdee danst Tappin it Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling doordrenkt met tap mime en percussie. 

za 21 oktober
20:15 De Justus

Prijs: € 18,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

We vernietigen onze perfecte home en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven entot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk. 
Dit keer overstijg Tappin it Collective zichzelf: meer moves meer performers, meer decor, meer té grote thema's, meer ondoorgrondelijke taferelen, meer meer! Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoene met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. Als het einde maar spectaculair is. 
 

Na het winnen van de Delft Fringe Publiekprijs in 2021 en het krijgen van de Nieuwe Makers regeling van Fonds Podiumkunsten, waagt Tappin it Collective zich met knikkende knietjes aan een alles-overstijgend thema.

Onze aanbevelingen voor jou

IVY

IVY

& de rest

za 20 januari om 20:15
Lees meer
Holland Dance Festival (NL)

Holland Dance Festival (NL)

Talent on the Move 2024

vr 1 maart om 20:15
Lees meer
Rob en Emiel

Rob en Emiel

De Da Vinci Ode

vr 10 mei om 20:15
Lees meer