Tappin it Collective
Geweest

Dans

Tappin it Collective

Doemsdee

In Doemsdee danst Tappin it Collective langs de randen van het menselijk tijdperk en probeert betekenis te geven aan het einde der tijden. Laat je overspoelen door deze dansvoorstelling doordrenkt met tap, mime en percussie. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

 

Meer over de voorstelling

We vernietigen onze perfecte home en toch willen we het eeuwige leven leiden. We knuffelen struiken om tot rust te komen. We vieren het leven door onszelf te verdoven en tot de laatste dag voort te planten. We spelen graag de hoofdrol in onze eigen film en zijn vernietigend en levenslustig tegelijk. 
Dit keer overstijgt Tappin it Collective zichzelf: meer moves meer performers, meer decor, meer té grote thema's, meer ondoorgrondelijke taferelen, meer meer! Ze gaan dansen tot hun voeten in de fik vliegen, vreten bloemen tot ze in de natuur oplossen, vechten tot het kikkers regent en zoenen met de weergoden tot hun hoofden wegwaaien. Als het einde maar spectaculair is. 
 

Na het winnen van de Delft Fringe Publiekprijs in 2021 en het krijgen van de Nieuwe Makers regeling van Fonds Podiumkunsten, waagt Tappin it Collective zich met knikkende knietjes aan een alles-overstijgend thema.

Dansgezelschap: Doortje Peters, Robin Lie, Rowan Kievits en Raquel Tijsterman
Eindreggiseur: Luc van Esch
Danscoach: Lucien Denny
Componist: Jurre Thuijs

Alvast een voorproefje? Kijk hier!

Onze aanbevelingen voor jou

Holland Dance Festival (NL)

Holland Dance Festival (NL)

Talent on the Move 2024

vr 1 maart om 20:15
Lees meer
Rob en Emiel

Rob en Emiel

The Da Vinci Ode

vr 10 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal