Geweest

JobOn Presenteren

Presenteren

Vanaf september organiseert Nieuwe Nobelaer Bibliotheek een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in samenwerking met JobOn. Deze editie staat het onderwerp Presenteren centraal. 

Je cv is klaar. Belangrijk is nu om te weten hoe jij jezelf met dit cv gaat presenteren in je eerste sollicitatiegesprek.

In deze workshop leer je op een eenvoudige manier hoe jij een onvergetelijke indruk achterlaat bij jouw nieuwe werkgever. Wat is in het kort jouw verhaal? Welke sterke punten moet je benoemen? Wat is een goed verhaal dat alles zegt over jou en leuk is om te delen? Een workshop waarin je met elkaar aan de slag gaat om hiermee te oefenen. Want ook hier geldt 'hoe vaker je oefent, hoe makkelijker het gaat en hoe duidelijker je verhaal wordt'. 

Een geschikte introductie voor deze bijeenkomst is de Walk & Talk van maandag 7 december.

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen naar Karin Florie (Nieuwe Nobelaer) via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail.

Leerdoelen

  • je kunt benoemen wat jouw sterke punten zijn
  • je kunt vaardigheden koppelen aan concrete voorbeelden
  • je kunt jezelf kort en krachtig voorstellen
  • je ontmoet andere werkzoekenden

Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem)
Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem) is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. Dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers inspireren zij jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. Met webinars, events, netwerkwandelingen en online-trainingen bieden ze een totaalprogramma voor werkzoekenden. Wil je meer weten kijk dan op www.jobon.nl