Geweest

Aan de slag met je CV

Vanaf september organiseert Nieuwe Nobelaer Bibliotheek een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in samenwerking met JobOn. Deze editie staat het onderwerp Werken aan je CV centraal. 

Aan de hand van een werkblad met individuele- en groepsopdrachten ga je met elkaar in gesprek en krijg je concrete handvatten om een goed cv op te stellen en je werkervaring concreet te beschrijven. Het is geen bijeenkomst waar je gewoon een cv gaat maken. Door de interactieve opdrachten en stimulerende gesprekken hopen we op nieuwe inzichten. Hier kun je dan direct of thuis verder mee aan de slag! Neem je eigen CV mee, zo kunnen we elkaar tips en tricks geven, want samen weet je meer dan alleen.  

Een geschikte introductie voor deze bijeenkomst is de Walk & Talk van maandag 2 november.

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen naar Karin Florie (Nieuwe Nobelaer) via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail.

tg. JobOn (voorheen DeBroekriem)
Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem) is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. Dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers inspireren zij jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. Met webinars, events, netwerkwandelingen en online-trainingen bieden ze een totaalprogramma voor werkzoekenden. Wil je meer weten kijk dan op www.jobon.nl