Geweest

JobOn Solliciteren

Vanaf september organiseert Nieuwe Nobelaer Bibliotheek een reeks netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in samenwerking met JobOn. Deze editie staat het onderwerp Solliciteren centraal. 

Een goede sollicitatie begint met een goed CV.

Tijdens deze workshop ga je samen met andere werkzoekenden aan de slag om je cv te verbeteren, tips te delen en te netwerken. Wat zijn je sterke punten? Waar ben je heel goed in? En hoe sluit je cv aan op de vacature van jouw droombaan. Je gaat zowel individueel als in kleine groepjes hiermee aan de slag en krijgt helder wat jouw sterke punten zijn en hoe je deze punten het beste in je cv verwerkt.

Een geschikte introductie voor deze bijeenkomst is de Walk & Talk van 5 oktober.

Aanmelden
Aanmelden kan door te mailen naar Karin Florie (Nieuwe Nobelaer) via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail.

Leerdoelen Solliciteren

  • Je kunt je sterke punten en kernvaardigheden benoemen
  • Je kunt je werkervaring concreet beschrijven in je cv
  • Je krijgt concrete handvatten om een goed cv op te stellen
  • Je maakt kennis met andere werkzoekenden

Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem)
Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem) is de landelijke vrijwilligersorganisatie voor werkzoekenden. Dankzij de inzet van zo’n 500 vrijwilligers inspireren zij jaarlijks duizenden werkzoekenden in hun zoektocht naar werk. Met webinars, events, netwerkwandelingen en online-trainingen bieden ze een totaalprogramma voor werkzoekenden. Wil je meer weten kijk dan op www.jobon.nl