Swanlake

Dans

Swanlake

The Ukrainian Ballet of Peace

Swan Lake: een onweerstaanbare combinatie van drama en tragedie afgezet tegen de strijd tussen goed en kwaad. The Ukrainian Ballet Of Peace brengt een inspirerende versie van het Zwanenmeer. Over de romantische liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette, koningin van de zwanen.

vr 22 maart
19:00 De Justus

Prijs: € 32,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Een van de meest beroemdste en geliefde balletten komt naar Etten-Leur. The Ukrainian Ballet Of Peace keert terug met de magische en mystieke uitvoering van Tsjaikovski. Prachtige kostuum, decor en decoraties nemen je mee naar de danszaal van het paleis tot aan de waterkant van het meer.

Olga Kifyak is de 1st solist van The Ukrainian Ballet Of Peace. Zij heeft internationaal meerdere publiekelijke en professionele awards gewonnen en wordt geroemd om haar ongelooflijk voetenwerk en gracieuze bewegingen.

The Ukrainian Ballet Of Peace tourt sinds 2006 internationaal met diverse succesvolle producties. Het ballet staat onder artistiek leiding van Aleksandra Fedorina, die meermaals is onderscheiden voor haar bijdrage aan de ontwikkeling van het nationaal ballet van Oekraïne.

Onze aanbevelingen voor jou

Holland Dance Festival (NL)

Holland Dance Festival (NL)

Talent on the Move 2024

vr 1 maart om 20:15
Lees meer
Compagnie 21 van Tiuri

Compagnie 21 van Tiuri

Free birds fly

zo 26 mei om 15:00
Lees meer