Story of Robbie Williams

by Charly Luske

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.

 

Charly Luske brengt een ode aan de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s. In een flitsende show komen de bekendste nummers van Robbie Williams voorbij. Geen tribute of imitatie, maar zoals Robbie het zegt “the naked truth and bloody great music!”

za 6 november
20:15 Grote Zaal

Prijs: € 29,00

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Na het succes van de tour Story of George Michael zet Charly Luske dit keer de theaters op z'n kop met Story of Robbie Williams, een door hem zelf geproduceerde voorstelling. 
Het belooft een flitsende show te worden met de bekendste nummers van Robbie Williams door Charly Luske en zijn band. Geen tribute band, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt "the naked truth and bloody great music!"

Charly Luske over Robbie Williams:
“Robbie is voor mij de grootste entertainer van eind jaren 90 en de 00’s. Samen met de band gaan we alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Williams voorbij laten komen. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en natuurlijk Angels. Al die hits, zoveel energie, ik kan niet wachten!”

Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.

Onze aanbevelingen voor jou

ROCKY HORROR SHOW

De meest waanzinnige rockmusical waarbij alles weer mag!

do 2 december om 20:15
Lees meer

The Bootleg Eighties

ft. Wild Boys

vr 19 november om 20:15
Lees meer

The Wanderers play Elvis

vr 12 november om 20:15
Lees meer