Geweest

Stefano Keizers

Sorry Baby

Let op! Geannuleerd
24-03-2020 - In vervolg op de aangescherpte corona-maatregelen van het R.I.V.M worden alle voorstellingen bij Nieuwe Nobelaer tot en met 31 mei a.s. verplaatst of geannuleerd. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben, worden zodra wij nieuwe informatie hebben geïnformeerd over de consequenties voor de door hen gereserveerde voorstelling(en).

Sorry dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen, voor de rook en voor de dieren. Sorry voor mij en sorry voor alle andere mensen.

Meer over de voorstelling

In 2016 won hij de Wim Sonneveldprijs, was hij finalist bij De Slimste Mens, debuteerde hij vorig seizoen met zijn eerste solovoorstelling Erg Heel, heeft hij zijn eigen tv-show Experimensen en was hij dit najaar kandidaat in Maestro.

Heeft u kunstenaar, cabaretier en schrijver Stefano Keizers al eens gezien op televisie of in het theater, dan weet u al een klein beetje wat u kunt verwachten. Wie zich graag laat verrassen in het theater moet zeker gaan kijken.

www.stefanokeizers.nl

"Bloedstollend cabaret van Stefano Keizers"
NRC
"Met 'Sorry baby' biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten" Theaterkrant
"Na zijn indrukwekkende debuut ‘Erg heel’ brengt hij met ‘Sorry baby’ opnieuw een voorstelling die als ‘anticabaret’ getypeerd kan worden"
Trouw