Soundos El Ahmadi

Cabaret

Soundos El Ahmadi

Witte Ruis

Soundos heeft besloten zich te bevrijden van alle ruis. Dankzij deze vrijheid heeft ze nog meer schijt aan de wereld en is ze zelfverzekerder dan ooit.

wo 19 maart
20:15 De Justus

Prijs: € 22,50

Bestel nu

Witte ruis

Een constante geluidsstroom waar baby’s heerlijk van ontspannen. Zo ook de baby van Soundos. Maar zijzelf ervaart hele andere soorten “witte ruis”. Een ruis die alles behalve kalmerend werkt. Mensen die haar tegenwerken, online haat verspreiden en vinden dat ze te veel ruimte inneemt of te luid is. Soundos bevrijdt zich van alle ruis en deze vrijheid maakt haar gelukkiger. Ze heeft nog meer schijt aan de wereld. Zoals de Theaterkrant al schreef over haar laatste voorstelling Comeback Kid: “Maak geen ruzie met Soundos, want je staat tegenover een vleesgeworden stroomstootwapen, honkbalknuppel en verbaal kanon."
 

Op 15-jarige leeftijd stond Soundos voor het eerst op het podium. Na een bijrol in de film Shouf Shouf Habibi haalt ze zonder enige ervaring de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na enkele rollen treedt ze toe tot Comedytrain, waar ze nu nog te vinden is. Soundos was onder andere te zien in de programma’s Expeditie Robinson, All Stars & Zonen, Drag Race Holland, Ik ga stuk!, De Verraders Halloween en LOL: Last One Laughing

Onze aanbevelingen voor jou

Nienke Plas

Nienke Plas

Medeplichtig

do 17 april om 20:15
Lees meer
Jay Francis

Jay Francis

Evolutie

za 28 juni om 20:15
Lees meer
Guido Weijers

Guido Weijers

Momentum

vr 16 mei om 20:15
Lees meer

Kies een taal